Fresh-Up behandeling : Airflow cleaning

Airflow reiniging is een eenvoudige manier om zeer doeltreffend oppervlakte verkeuring te verwijderen. Het systeem maakt gebruik van een waterjet en bicarbonaat partikels die op een zachte manier tandverkleuring wegpolijst.

Airflow Cleaning is de ideale manier om op eenvoudige en doeltreffende wijze uw tanden op te frissen.  Verkleuring als gevolg van koffie, thee, wijn , curry, chloorhexidine en nicotine worden zeer efficiënt verwijderd.

Voor Wie?            

Heeft uw tandarts een lange wachttijd en u wenst snel een afspraak voor het verwijderen van verkleuringen ? Misschien heeft u wel een feestje, sollicitatie, trouwfeest, date … en u wenst een frisse aanblik? Via ons Online agenda kan u snel een afspraak boeken.


Tanden thuis bleken

Ideaal om na het in office bleken de tanden thuis nog iets verder te bleken of om na een jaar de lichte terugval in kleur te compenseren. Om de tanden thuis te laten bleken gebruiken wij mallen en een speciale gel. Tijdens de consultatie geven wij U een uitgebreide uitleg betreffende het gebruik en het resultaat. U kan online een afspraak maken “thuis bleken”, tijdens deze afspraak vervaardigen wij afdrukken van uw gebit. Van deze afdrukken worden er modellen vervaardigd, de modellen worden voorzien van een ruimte voor de bleekgel. Vervolgens zal ons tandlabo van deze modellen speciale bleekmalletjes maken die op maat zijn gemaakt van uw gebit zodat deze perfect aansluiten en ervoor zorgen dan de bleekgel terplaatse blijft. Het vervaardigen van op maat gemaakte bleekmalletje garandeert een beter resulaat en ook minder irritaties dan de prefab malletjes. U ontvangt van ons één set bleekmalletjes en een home bleach kit van 10 spuitjes voor een optimaal en gegarandeerd resultaat. Navulsetjes kunnen steeds per 4 spuitjes nabesteld worden.


TANDHEELKUNDIG CENTRUM ANTWERPEN BVBA . Alle rechten voorbehouden                                                                           ALGEMENE VOORWAARDEN